Tvrtka Ergo klamerice d.o.o. predstavila inovativne proizvode na sajmu Internationale Eisenwarenmesse Köln 2024

Tvrtka Ergo klamerice d.o.o., renomirani proizvođač klamerica, uspješno je sudjelovala na vodećem Međunarodnom sajmu hardvera u Kölnu (Internationale Eisenwarenmesse Köln 2024), koji se održao od 3. do 6. ožujka. 

Više od 3,000 međunarodnih izlagača izložilo je svoje najnovije inovacije i proizvode – uključujući alate, pribor, DIY i građevinske potrepštine, okove i pričvršćivače te tehnologije pričvršćivanja.

Događaj je privukao pažnju posjetitelja i izlagača iz cijelog svijeta, a među njima se svojim inovativnim proizvodima istaknula i naša tvrtka, koja na ovom prestižnom sajmu izlaže već dugih 20 godina.

Na sajmu smo predstavili široki asortiman klamerica te inovativna kliješta za vezanje vinove loze. Ova specifična oprema dolazi uz klamerice za vezanje te vinogradarima pruža jednostavno i učinkovito rješenje za podršku rastu vinove loze. 

Sajam je bio izuzetno uspješan za tvrtku Ergo klamerice d.o.o., a vlasnik tvrtke Zvonimir Ergović izrazio je oduševljenje postignutim rezultatima. 

“Dojmovi su odlični, nikad nije bila ovakva zainteresiranost. Zasluga da smo imali veliki interes je konstantno ulaganje u razvoj i nove proizvode, nove tehnologije, ljudski potencijali i širenje asortimana proizvoda. Sve to je dovelo do povećanja konkurentnosti i kvalitete koja je na samom EU vrhu i zbog toga smo interesantni sadašnjim i potencijalnim novim kupcima”, istaknuo je gospodin Ergović.

Tvrtka se istaknula visokokvalitetnim proizvodima i pažljivo dizajniranim rješenjima koja zadovoljavaju potrebe različitih industrija

Prisutnost na sajmu omogućila nam je umrežavanje i suradnju s potencijalnim partnerima. S obzirom na promjene u logističkom sektoru, naša sposobnost prilagodbe i proizvodnje visokokvalitetnih proizvoda daje nam prednost na tržištu.

Naši glavni proizvodi su industrijske i građevinske klamerice, klamerice za pakiranje, vinogradarski program sa klamericama i kliještima te DIY program. ETA certifikat je neophodan za proizvodnju građevinskih klamerica, a posjedovanje ovog certifikata znak je naših mogućnosti da zadovoljimo i najstrože zahtjeve te pružimo vrhunske proizvode kupcima iz toga sektora. 

Sajam Internationale Eisenwarenmesse Köln pokazao se kao platforma koja potiče inovacije, suradnju i razmjenu ideja među vodećim tvrtkama u industriji.

Sudjelovanjem na ovom vodećem događaju, tvrtka Ergo klamerice d.o.o. dala je svoj doprinos inovacijama u industriji, a u planu je širenje na nova tržišta.Tražite visokokvalitetne, pouzdane proizvode i alate? Kontaktirajte nas i olakšajte svoje radne procese.