O NAMA

Kvaliteta koja traje

Naša priča počinje davne 1973. godine, kada smo sa strašću i vizijom osnovali tvrtku Ergo Klamerice. Sa sjedištem u Lužanima (Hrvatska), već 50 godina gradimo reputaciju kao jedan od vodećih proizvođača, inovatora i izvoznika kvalitetnih klamerica u regiji.

Proizvodimo široku paletu žičanih klamerica kompatibilnih s različitim vrstama alata – pneumatskim, električnim i ručnim. Posebno smo specijalizirani za izradu finih, srednjih i velikih žičanih klamerica te “brad” čavlića. Svaki proizvod rezultat je pažljivog procesa proizvodnje i korištenja najkvalitetnijih materijala, kako biste vi dobili dugotrajan i pouzdan proizvod.

Misija nam je proizvodnja visokokvalitetnih klamerica, ali i kreiranje rješenja koja olakšavaju svakodnevni rad te proizvode koji poboljšavaju učinkovitost, organizaciju i produktivnost u svim radnim okruženjima.

Riječ direktora

“Tajna našeg uspjeha je rad, rad i samo rad. Znamo da bez stalnog ulaganja u proizvodne procese i inventivnog pristupa nema kvalitetnog napretka stoga je R&D odjel jedan od bitnijih karika u kreiranju novih proizvoda i proizvodnih linija prema zahtjevima tržišta. Puno znanja i iskustva stoji iza nas i to nam daje prednost u odnosu na neke druge firme”.

– Zvonimir Ergović, vlasnik i direktor tvrtke

O timu

Tvrtka zapošljava motivirane radnike na svim pozicijama od prijema robe, planiranja proizvodnje, proizvodnje, knjigovodstva, R&D do kontrole kvalitete. Samo timski rad omogućuje razvoj i opstanak firme u svakodnevnom zahtjevnom globalnom okruženju.

Naš tim stručnjaka kontinuirano istražuje i razvija nove tehnologije i materijale kako bi osigurali da svi proizvodi zadovoljavaju najviše standarde performansi i trajnosti.

ERGO nam je već nekoliko godina vrlo važan proizvođač i dobavljač. Visoka kvaliteta klamerica u potpunosti je prilagođena našim potrebama. Proizvodnja i vrlo brza dostava (od Hrvatske do Njemačke) važan su aspekt naše suradnje. Odgovore na sva naša pitanja redovito dobivamo od tehnički kompetentnog i vrlo ljubaznog osoblja. Znamo da će ERGO i u budućnosti biti jedan od naših jakih partnera i ponosni smo na nastavak naše suradnje.

I.G.

GER

S tvrtkom Ergo Staples d.o.o. surađujem skoro 20 godina. Visoka kvaliteta, brza dostava, širok asortiman proizvoda i najstručniji pristup su stvari zbog kojih preporučujem ovu tvrtku.

P.Š.

CZ

S podjetjem ERGO Staples Ltd. uspešno poslovno sodelujemo že vrsto let. So primer dobre prakse med proizvajalcem in distributerjem ter nudijo celoviti rešitev v segmentu pritrjevanja, celostno tehnično podporo in svetovanje. Ekipa na čelu z direktorjem Zvonimir Ergović je izjemno odzivna, poslovna in strokovna. Nadejamo se takega sodelovanja tudi v prihodnosti.

T.D.

SLO

Naše iskustvo sa firmom Ergo Staples je veoma pozitivno. Saradjujemo dugi niz godina i za svo to vreme saradnja je izuzetna. Kvalitet klamerica , poštovanje dogovorenih rokova i cena koja odgovara vrhunskom kvalitetu proizvoda je ono zbog čega planiramo da nastavimo saradnju i u budućem periodu.

T.D.

SRB

Rad sa firmom Ergo Klamerice uvijek je profesionalan; brza dostava i vrhunska kvaliteta proizvoda. Isporuka u najkraćem mogućem roku od poslane narudžbe. Svaka preporuka.

J.D.

HR

Kompanija ERGO je naš dugogodišnji dobavljač koji je konstantno dokazivao svoju posvećenost i efikasnost u svakom segmentu poslovanja. Ono što najviše cijenimo jeste njihov pristup i spremnost da uvijek izađu u susret našim potrebama, što dovoljno govori o njihovom personalizovanom odnosu prema klijentima. Pored svega navedenog, treba istaknuti i inovativnost te konstantan napredak u razvoju novih proizvoda kao i ekspeditivnost prilikom isporuke robe.

V.V

BIH