Kategorije proizvoda

Bilo da ste profesionalac u industriji ili DIY entuzijast, asortiman ERGO proizvoda zadovoljit će sve vaše potrebe

Visoko performativne klamerice za zahtjevne industrijske potrebe pružaju pouzdanost i izdržljivost za profesionalne radne okoline.
Izdržljivi materijali osiguravaju dugotrajan i siguran rad te preciznost za profesionalne rezultate. Za spajanje materijala s minimalnim oštećenjem površine materijala i minimalnom vidljivosti spoja koriste se brad čavli i iglice.
Klamerice prilagođene za građevinske projekte i montažne kuće. Čvrsto prianjanje za sigurnu i dugotrajnu konstrukciju atestirano od renomiranih instituta i potvrđeno u praksi. Sve klamerice zadovoljavaju ETA normu.
Širok asortiman klamerica i alata za pakiranje koji čine proces pakiranja lakšim, sigurnijim i efikasnijim. Zatvaranje kartonske ambalaže daje bolje rezultate u zahtjevnim sredinama u odnosu na druge tehnike, povezivanje kartonske kutije s paletom, pričvršćivanje etikete na PE vrećice i sl.
Posebno dizajniran za potrebe vinogradara, naš asortiman uključuje visokokvalitetne klamerice i alat za vezanje vinograda.
Idealne za kreativne projekte, hobi klamerice pružaju preciznost i pouzdanost za svaki uradi sam pothvat u kući ili oko nje.

Naš tim

Kontaktirajte nas

Imate pitanje ili povratnu informaciju? Popunite obrazac s kontakt podacima i porukom, a naš stručni tim će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.